Gelenegle i Køge – Lange negle

Har du altid drømt om lange flotte og næsten drømagtige negle, så er det muligt med gelenegle hvor der laves en forlængelse af dine egne negle. Her er det næsten kun fantasien der sætter grænserne, for hos mig, i Køge, kan alt lade sig gøre.

Med uddannelsen i CND Gelenegle i ryggen sætter jeg en stor ære i at leverer den højeste kvalitet til mine kunder, hver gang. Jeg ved hvor meget det kan gøre for en at kigge ned på sine elegante gelenegle, og man næsten ikke kan lade være med at smile. Okay, måske er det kun mig der kan blive SÅ begejstret for et par lange og farverige negle, men flotte er de da.

Besøg min negleklinik og få lavet gelenegle her i Køge.

Gelenegle til alle begivenheder

Uanset anledningen af din beslutning om flotte lange negle, så kan jeg hjælpe dig. Ønsker du blot flotte lange negle til til en stor begivenhed der kommer op, såsom julefrokost, bryllup eller noget tredje, så har jeg redskaberne til vi kommer i mål.

Selvfølgelig skal der ikke altid være en stor anledning, det er skam helt i orden at man gerne vil have gelenegle på i hverdagen, på samme måde som vi alle går til frisør, for lavet øjenvipper og generelt bare gerne vil se godt ud.

Det er også en mulighed at påføre en af de hundrede flotte farver med Shellac efter forlængelsen.

Overrask manden, eller imponer dine kollegaer – du fortryder det ikke.
Jeg er klar til at lave dine gelenegle i Køge, du mangler kun at booke en tid.

Gelenegle tipper eller skabelon

Der er to forskellige måder at lave forlængelse af negle med gele. Den ene er de klassiske tipper, som du måske også kender fra forskellige “gør-det-selv” neglebokse. Den anden er en lille skabelon der påføres dine negle, hvor man opbygger neglen i såkaldt “fri hånd.”

Der er ikke nogle regler for hvad der er bedst, men typisk er fleksibiliteten og det endelige resultat bare lidt bedre med skabelon, fordi det kan 100% tilpasses dig.

Skal du have rabat på gele negle?

Er du ikke allerede tilmeldt min vip liste – så skynd dig at tilmeld dig nu. Du vil få specielle tilbud på gele negle og shellac i forbindelse med åbningen af klinikken.