Negleklinik på Amager, København S

Jeg arbejder i øjeblikket på at åbne en ny og spænende negleklinik på Amager i København S. Et sted hvor du kan få lavet flotte og skønne negle med enten shellac eller gele.

Lokationen bliver i nærheden af Amagerbrogade / Øresundsvej, og måske ikke langt fra Amagercenteret. Det er ikke vigtigt for mig at ligge lige ved siden af alle de andre, men dog et sted i nærheden af Metro, hvor de fleste kan komme til.

Drømmen om en negleklinik på Amager

Lige siden jeg besluttede mig for at begynde på uddannelsen til negletekniker havde jeg en drøm og ønske om at få min egen negleklinik. Et sted der var mit helt eget, og hvor jeg selv kan være herre over den oplevelse som kunderne får når de ankommer, og det resultat de går der fra med.

Jeg startede med en såkaldt negleklinik hjemmefra, og det var også en stor success, selvom det bare ikke er det samme som de 100% profesionelle omgivelser man kan byde på i en rigtig neglesalon.

Og hvad kunne være bedre, end det sted hvor jeg voksede op og har boet i størstedelen af mit liv. Derfor ender jeg med en negleklinik på Amager, i sundbyerne under København S. Konkurrencen er stor og der findes garanteret et hav af andre saloner og klinikker, men jeg er overbevist om jeg nok skal presse mig ind.