Flotte shellac negle på amager

Shellac på Amager – Farverige negle

Ønsker du de flotteste shellac negle på Amager, og et uendelige udvalg af farver i alle nuancer, samtidig med en høj holdbarhed og beskyttelse af dine negle?
– Så er du kommet til det rette sted.

Det lyder næsten som noget en sælger fra en Amerikansk film kunne sige, men den er faktisk god nok. Igennem de sidste årtier er neglelak blevet mere og mere populære, og det var kun et spørgsmål om tid før det var et produkt der skulle udvikles. I 2010 kom CND Shellac på markedet, og der er idag over 700 uddannet klinikker i Danmark, og der udføres over 100.000 behandlinger årligt.

Shellac kommer i alle farver fra den klassiske rød, til gulv med glimmer, som er er perfekt til juletiden. Der bliver løbende lanceret nye kollektioner og farveudvalget stiger hele tiden løbende.

I min negleklinik finder du altid et kæmpe udvalg af Shellac farver, og altid de nyeste farver, som passer til både årstid og kommende begivenheder. Så er det ligemeget om du skal til bryllup, julefrokost, påskefrokost eller noget helt fjerde, vi skal nok finde noget til dig og ikke mindst, dine negle.

Jeg er udannet i CND Shellac og opnået titlen som “Certified Salon” – det er din garanti for kvalitet.

Tør du tage titlen som hende med de skønneste Shellac Negle på Amager?

Oftestillede spørgsmål om Shellac

Jeg har herunder beskrevet nogle af de spørgsmål jeg oftest møder i mit arbejde og af mine kunder.

Hvordan fjerner jeg shellac?

Oftest vil jeg fjerne shellac i klinikken i forbindelse med opfyldning, men enkelte kunder ønsker selv muligheden for at gøre dette hjemmefra. Heldigvis så kan dette lade sig gøre, med CND remover wraps. Jeg har altid disse i klinikken, du skal blot spørge efter dem 🙂

Hvor lang tid holder shellac?

Shellac er især kendt for sin holdbarhed, som næsten med garanti er 14 dage. I visse tilfælder holder de også ud over denne periode, dog vil det komme en kant i forbindelse med dine negle vokser.